Backyard Pond Idéer, der er overkommelige, men Cool


Der er mange baggård dam idéer, der er cool, men overkommelige, for at der er nogle billige måder at opnå overkommelig baggård dam i dit hjem. Først, kan du prøve container damme, som ikke vil, at du skal betale for at ansætte professionelle eksperter eller arkitekter til at give dig store og dyre ideer til baggård damme, for dette kan du prøve halv whisky tønder, som kan rumme interessante display til at lade dig vise din smukke små planter. Men, når du planlægger at tilføje fisk i dammen, så skal du ikke nogensinde brug kobber containere, galvaniseret zink er meget bedre. Derefter skal du også nødt til at overveje pumper, som er små, dykkede pumpe, som du kan installere på bunden af ​​beholderen.

Backyard Pond ideer, der forskønnet med billig Waterfall

For det andet, så prøv at få mere smukke baggård damme, når du tilføjer i din plan med vandfald. Må ikke bekymre dig om priserne, prøv overkommelige dem for eksempel kan du mørtel nogle sten sammen, som vil hjælpe dig med at skabe glatte afsatser. Du kan altid bygge en lille smukt vandfald fra små sten, eller når du sigter efter mere naturligt baggård dam udseende, og så kan du bruge uslebne store sten som sti eller cirkulation for vandet, så vandet vil strømme smukt fra klipperne. Husk at du altid kan trykke på budget, når du ansøge om enkle idéer, der ikke involverer dyre materialer.

Byg en baggård Pond, der Forfriskende med fuld Planter stil

For det tredje, når du ønsker at få smukke baggård dam, der er overkommelig, men forfriskende, så kan du blot tilføje planter i dine ideer. Spil med planter så mange som muligt, så du vil få frisk og beroligende baggård dam, lege med alle grønne planter, hvis du ønsker at få reelle naturlige nuancer, men når du ønsker farverige look, så kan du tilføje blomster, som er velduftende og frisk, de er billigere at funktionen din baghave dam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar