Window Dressing Idéer, der er lyse og farverige til spisning


Der er nogle glasmontrer ideer, som vil omdanne det overordnede udseende af dine spisestuer. Ideerne er virkelig fokus på den skønhed, der er vist fra den fabelagtige materialer, stilarter, designs og selvfølgelig nuancer, der viser de alle elementer passer perfekt. Prøv først at bruge blændende stil for bandagen, bruge enkle rullegardiner, som er så beroligende og smukke med lyse blomster maling stof, du selv kan vælge stoffet, der har slående og unikke motiver således at den samlede forbinding vil være så meget fantastisk, motiver, der er malet i forskellige mørke farver som sort eller grå vil matche stærkt til at tilføje accenter.

Window Dressing Ideer der er helt Futuristisk

For det andet, dressing ideer, som er futuristisk, fordi brugen vindue film. Window film er perfekt idé til dig, der ønsker at tilføje farver i din spisestue, men lyst ikke ønsker at tilføje det gennem vægge eller kabinet, så kan du farve op spisestuen gennem vinduerne. Med mange tilgængelige farver, som du kan bruge til at reflektere lys smukt øvrigt dens farver fra den omgivende vindue filmen vil definere spisestuen guddommeligt. Selvfølgelig denne idé er bedre at blive anvendt på spisestuer, som har blege farver, såsom hvid, lysegul eller grå.

Vindue behandlinger, der er fabelagtig til Big Tema Dining Room

For det tredje, når du har store tema spisestue, så du kan anvende fabelagtige vindue behandling, der er klog og ren. Til denne idé, prøv stof paneler på træ stænger, som du midlertidigt kan hang over vinduesrammer på krogene. Det er faktisk ideen til de husejere, der elsker at ændre og omdanne udseende eller stil i spisestuen, fordi når du keder med bestemt udseende, så er du blot ændre stoffet paneler. Det giver dig muligheder og chancer for at få nyt frisk udseende når du vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar