Curtain Drain at forhindre Meldug



Curtain afløb er temmelig dårlig i nogle huse. Det er, fordi der ikke er nogen bevidsthed om, hvad meldug kan gøre for dit gardin og badeværelse overflade. Meldug kan deformere udseendet af din gardin og forstyrre skinnende belægning på dit badeværelse overflade. Meldug angreb meste starter fra badeforhæng eller nogle uberørte hjørner på dit badeværelse. Du skal bruge flere typer af forventning til at forhindre meldug spredes til hele badeværelset. Du bør ikke forlade dit gardin foldet efter du tog et brusebad. Det skal altid være lukket for at gøre det dræne ordentligt.

Gardin Hæld vandet fra og Meldug Forventninger i badeværelse

Gardin har enorm tendens til at være befolket af meldug. Der er flere måder at forhindre dette i at ske. Du bør bestemme, hvor hurtigt meldug vækst i et fugtigt rum i dit område. Meldug vækst varierer baseret på klima og vejrsituation. Hvis du kun har brug for et par dage til at få meldug angrebets du skulle klimaanlægget i dit badeværelse for at forhindre det. Du vil gøre dit badeværelse og gardin konstant tør med det. Klimaanlægget tager fugt og erstatter den med tør luft. Meldug vil finde situationen for svært for dem at vokse. Klimaanlægget styrke er baseret på dit badeværelse størrelse.

Større badeværelse ville brug for mere end bare klimaanlægget. Det ville tage noget tid for klimaanlægget at udskifte hele luften i rummet med tør luft. Nogle stedet kan blive savnet. Meldug angreb kunne starte på dette sted og begynde at sprede, når du forlader dit hjem i flere dage. I dette tilfælde ville du brug for anti septisk rengøringsmidler til badeværelser. Det vil gøre dit badeværelse overflade umuligt for meldug vækst. Du behøver ikke at anvende det ofte, en gang om ugen er nok til god beskyttelse. Du bør ikke behandle disse rengøringsmidler som kur mod meldug. Det virker til at forhindre. Deformation på dit badeværelse overflade, der er forårsaget af meldug kan ikke repareres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar