Mousserende og Smukke Mantel Decorating Ideas


Pejs makeover ideer gøre vores ferie bliver mere spændende ved at opgradere hjem med nye stil varmelegeme. Ord "makeover" betyder ikke at vi er nødt til at renovere lokalet totalt. Tilføjelse af en lidt frisk accent til pejs er mere markant end at fjerne varmer i ny. Vi skal bare have en polering af ordningen skiftende og dekoration organisation. Det betyder, at vi vil gøre nyt udseende på vores gamle pejs med nyeste fliser og anderledes dekoration. Vi bør detalje mere om vores plan, før vi installerer den eneste ene.

Tile Pejs Makeover Idéer

Der er nogle muligheder for os at makeover vores pejs, der bør betragtes som den detaljerede nyt udseende fra design af varmelegeme (ydre), ordning, fliser, væg backsplash, og dekoration. Disse ting skal være på én linje med strålende kombination, om vi ønsker at blande moderne klassisk eller moderne og traditionel alene. Det vil imidlertid være rart, hvis vi vælger keramiske blandes med mursten sten som materiale base af pejs dækslet. I mellemtiden, glas fliser backsplash i sort og hvide ornamenter er godt at installere omkring pejsen, over varmelegeme, og de to sider, højre og venstre. Hvis der er eksisteret i keramik, vi bare nødt til at tilføje mursten sten anvendt til kanten af ​​pejsen, så du skelne pejs og væg-ordningen.

Pejs Makeover Udsmykning

Når vi er færdige med at planlægge om design og materialevalg base for at gøre over pejsen, skal vi arrangere placeringen af ​​dekoration. Vi kan gøre ekstra ramme af pejs i samme farve for at placere vores fjernsyn. En anden idé er, at vi får lov til at gøre akvarium på over pejsen i forskellige farver med varmelegeme væg. Hvis der er tilgængelig skrinlægge over pejsen, kan vi placere hængende vægge sådan ur og vores indrammede billeder på det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar