Det bedste design potteplante Idéer


De bedste pottede plante ideer ville være tips om at vælge den rigtige gryde. Du bliver nødt til at overveje, hvilken type af potten, størrelsen samt formen på det. En gryde vil bestemme udformningen af ​​haven, pleje samt de omkostninger, du bliver nødt til at bruge. Der er ting, du bliver nødt til at tænke på, før du vælger potterne.

De potteplante Idéer, Bestemmelse den rigtige Pot

Små potter vil holde mindre jord og vand end de store, og dermed de store potter vil stege ud langsommere end de små potter. Hvis du er en gartner, der ikke har mulighed for at bruge masser af gange i haven, så skal du aldrig vælge små terrakotta potter, ellers vil du blive bedt om at vande dem to gange om dagen i løbet af sommeren, fordi de har tendens til at være så tørt at det ikke kan være godt for planten. Desuden skal du også overveje den rigtige form, som du har brug for at undgå kombinationen af ​​busken og um ligesom pot, der har slanke hals. Potten vil låse i anlægget som rødderne spreder insisterede, i tilfælde af ompotning, vil du nødt til at bryde puljen.

De potteplante tips til at hjælpe dig vælge

Der er forskellige materialer, der almindeligvis anvendes til gryder. Den første er terra cotta. Det er ganske billigt og alsidig. Men som tidligere nævnt, kan de absorbere vand fra jorden og derefter forårsage jorden tørre og de er også tilbøjelige til at bryde på grund af frost. Og så er der også træ pot, som er en god isolator for rødderne, men ville henfalde hvis ikke bevaret. Et andet valg ville være af metal og sten, som er dyre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar