Se elegant med Bourgogne Badeforhæng



Bourgogne badeforhæng er et gardin med elegant farve. Normalt grundfarven er mørke og den er kombineret med bløde farver, og den er placeret på badeværelset. For eksempel, rødbrun farve kombineres med creme eller hvid. Kombinationen af ​​to farver gør tæppet ser kontrast og meget elegant. Ikke kun kombinationen af ​​to farver, kan det også have mere kombination farve med striber eller firkantede former. De fleste af denne type gardin bruger kun 2 indtil 4 farver 'kombination. Denne type gardin er bedre for dig, der ønsker at have en luksuriøs visning på dit badeværelse. Denne artikel vil vise dig, hvordan du indstiller denne type gardin.

Sådan Set Bourgogne Shower Curtain i din Minimalistisk badeværelse

Tror du, at denne type gardin kun kompatibel til et stort badeværelse? Hvis du tror det, betyder det, du har en forkert idé. Denne type gardin kan placeres på alle typer af badeværelset selv det er lille. Hvis du har et lille badeværelse, men du ønsker at øge den elegante niveauet af din minimalistiske badeværelse, kan du bruge denne bordeaux stil til gardinet.

For at gøre din minimalistiske badeværelse ser elegant, vælg bordeaux gardin, der ikke havde mange designs. Vælg så simpelt som du kan. Mange motiver forhæng gør dit badeværelse se mindre end før. Glem ikke at være opmærksom på længden af ​​dit gardin. Et gardin, der er for lang, kan gøre din minimalistiske badeværelse ser rodet. Det er bedre at gøre din gardin hænge op eller omkring 10 - 15 tommer fra gulvet.

For at gøre det mere iøjnefaldende, tilføjer en sød nær gardinet. Du kan hænge op din ejendom med en træ som fundament. Placer en lille krukke med en blomst inde i det. Du kan også tilføje flere aromaterapi stearinlys eller din parfume flaske for at gøre det iørefaldende. Aromaterapi gør du føler afslappet. Således kan du nyde din tid i din elegante bathroom.The måde at gøre et elegant badeværelse er så enkelt. Du kan prøve at gøre over din minimalistiske badeværelse i minimalistisk elegant badeværelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar