Classy Bourgogne Gardiner til stuen



Bourgogne Gardiner er bedst at blive betragtet, hvis du har store vinduer i dine rum. Den elegance og klassiske udseende fra bordeaux farve er uimodståelig, og helt sikkert vil gøre udsigten fra dit værelse ser mere yndig. Den bedste plads til denne slags gardiner er din stue, fordi det er normalt det første rum, du vil se, når du indtaster et hus. Hvis du hænge de lange gardiner i bordeaux lavet af de rigtige glamourøse stoffer til dine store vinduer i stuen, vil du føle den lille følelse af at indtaste et slot i stedet for et hus.

Bourgogne Gardiner til stuen

Hvis du ønsker at vælge bordeaux til farven på dine stue gardiner, bør du ikke glemme at vælge matchende mønstre og tekstiler, bør du også overveje, om præparaterne, bølger og vægt af dine gardiner. Da bordeaux er farven af ​​elegance selv, vil det ikke ser godt ud, hvis du vælger den forkerte stof med nogle prangende mønstre. Farven bordeaux ligner også andre nuancer af mørkerøde såsom rødbrun, Cordovan og oxblood, men adskiller sig fra hver af disse i subtil måde, så du bedre ville være omhyggelig med ikke fejl dem. De bedste mønstre, der skal anvendes i bordeaux er enkle blomster eller swirl mønstre, disse mønstre vil helt sikkert gøre dine gardiner til at være mere smuk.

Nogle mennesker siger, at bordeaux er en ny sort. Det er, fordi bordeaux perfekt kan matche med andre farver, så hvis du vil plukke bordeaux som farven på dit gardin så du unødvendigt at bekymre sig om farverne i andre dekorationer i rummet. Men hvis du ønsker at bevare den klassiske elegance ser til din stue, ville du bedre holde dit tæppe og sofaer til at være i mørke og afslappet farver og undgå at plukke de chokerende farver todecor rummet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar