Funky med Skull Badeforhæng



Skull badeforhæng gør dit badeværelse atmosfære synes så funky. Denne type gardin er identisk med sort og hvid farve. Dog ikke kun sort eller hvid, undertiden kraniet er farverige med grundfarve som hvid og kun kraniet, som trækkes i denne forhæng. De fleste mennesker, der bruger denne type gardin er mennesker, der elsker rockmusik så meget. De er inspireret med deres musik genre.

Hvordan at tage sig yourSkull Badeforhæng

Det er let at behandle denne type gardin, fordi de fleste af grundfarve dette gardin er sort. Sort er en farve, der kan skjule en plet af snavset. Derfor behøver du ikke at gå vasketøj hver gang. Du er nødt til at sætte din beskidte gardin på en spand og neddykket det med opvaskemiddel. Efter dette, kan du gnide den og vask med rent vand fra. Det er så simpelt. Men hvordan hvis grundfarve af gardinet er hvid? Du ved, at hvid er en farve, som kan have en plet af snavset nemt. Derfor bør du have mere opmærksomhed på det. Den enkle måde at undgå dette er at holde dit badeværelse rent. For nogle mennesker, for at holde badeværelset rent er ikke let, især for folk, der elsker sten mere. De fleste af mennesker, der elsker denne genre er rodet, beskidt, og ikke ønsker at være opmærksomme mere for deres værelse.

For de løsninger, til at tage sig et hvidt kranium badeforhæng, bør de gå til vasketøj og vaske deres gardin der. Men gå til vaskeri er ikke den bedste måde, hvis du ikke har penge nok til at betale den. Den anden måde at du kan vælge, er vaske dit eget gardin ved dig selv. Metoden er den samme med den sorte forhæng, men, du skal nedsænkes det med i lang tid. Således kan stedet være forsvundet. Du bør gnid det med mere energi, indtil stedet er tabt. Derefter skal du dykke det til skyllemiddel parfume. Det sidste trin hænger dit gardin og lad solen stråler røre kraniet i gardinet.

1 kommentar: