Hvad er screenet i våbenhuset Idéer?


Den screenede i veranda ideer giver forskellige tips til at designe og skabe skærmen våbenhuset. Screen våbenhus er ligesom alle andre indgangsparti, der bliver en udvidelse af huset. Den eneste forskel er, at skærmen indgangsparti er med skærmen, så at det vil være egnet til forskellige årstider. Skærmen våbenhuset giver værdifuld levende område, der kan bruges til at underholde eller slappe af, mens du ser udenfor.

Dos af screenet i våbenhuset Idéer

Når du opretter skærm indgangsparti, så du ikke behøver at tøve med at skabe oversize skærme. Skærmene vil give den blide brise og også tillade folk sidder inde for at have en fuld visning på baggård, og også ejeren vil være glade for at vide, at værdien af ​​huset er øget med denne lille tilføjelse. Men med coveret og skærme, ville du ikke behøver at bekymre dig for at dekorere indgangsparti, da de vil blive dækket, og derfor alle de dekorationer ville være beskyttet mod solen, regn eller endda sne. Desuden med skærmen omkring veranda, mennesker, der sidder der også ville være spare fra de generende insekter.

Tips Easy Tilføjelse af en Skærmet i Porch

Hvis du har plads nok vandret og lodret, så bliver du nødt til at bygge den screenede i veranda med en hævet loft. Denne måde, selv den mindste våbenhuset vil se større. Hertil kommer, at høje loft ville også gøre våbenhuset føles køligere som højden tilføjer til den breezy sommer. Som for gulve, skal du bruge tungen og groove fælles eller fliser gulv i stedet for den trægulve. Den trægulve har små revner, der vil give plads til insekter til at kravle ind i din veranda. Men hvis du ønsker at bruge træ strømmende, så sørg for at du også bruge skærmen under gulvet, så at disse skadedyr vil holde sig ude.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar