Moderne Basement Renovering Idéer


Kælder renovering ideer vil virkelig gøre os har at gøre ekstra tid til at vedligeholde og arrangere overvejer området er meget udfolde selvom det ikke er store. Renovering er hovedsagelig store sag om remodeling et område i vores hjem. Normalt er placeret i kælderen første sal, som er forbundet med ned jorden. Det er almindeligt anvendt som sted for vores børn, der leger rundt eller vi nyder lidt privatliv sådan drik. Alligevel bør kælderen renoveres at maksimere funktionen af ​​dette rum, som vi mere kan nyde aktiviteter der. I dette tilfælde har vi brug for at mødes med ekspert til at konsultere design og ordningen, der passer til vores stil og lyst.

Basement Renovering Ideer til Low Ceiling

Lav loft design til tider gør os temmelig vanskeligt at omforme kælderen overvejer rummet er i speciel størrelse. Men vi kan fastholde det godt af designeren høring blandet med vores egen idé at matche den ordning, stil, design og møbler, som skal placeres i rummet. Desuden har vi brug for noget at gøre plads bliver koldt i den varme dag og bliver varm i den kolde dag. Vi kan installere klimaanlæg, som vi har brug for og også pejsen. En anden sag, kan vi gøre rummet bliver højere med at sætte mængden af ​​møbler, såsom lave sofaer og tv. I mellemtiden kan vi sætte vinstokke så grøn accent, der gør rummet ikke så kedeligt.

Efterbehandling Basement Renovering

Farven Ordningen bør være lyse for denne lave loft understøttet med mange små lys på loftet. Desuden bør placering af møbler være i rigtige sted. Vi kan afsætte et rum for børn, der leger rundt sammen med deres legetøj. Windows er nødvendig for at give os mulighed for at nyde den halvdel af naturen udenfor nemt og vi kan få lys nok fra sollys. Vi bør ignorere fed farve som lilla, sølv og grøn. Hvid blandet med blød pink er stor som maling farve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar