Fed og Vibrant med Zebra Soveværelse Idéer


De sorte og hvide striber af zebra soveværelse ideer vil ændre din sort og hvid farve ordningen fra kedeligt til fed. Disse striber er simpelthen iøjnefaldende, og de kan parres med så mange forskellige stilarter, når striberne er små. Men når striberne er store, ville de helt sikkert være det pulserende element, der vil skabe en eksotisk flair til rummet. Tror du, at du har modet til fed? Hvis du gør, så skal du få dit soveværelse zebra makeover.

De Stripes af Zebra Soveværelse Idéer

De zebra print appellerer til børn, teenagere såvel som voksne fra forskellige køn, fordi de er en masse sjov. Mange mennesker vælger at bruge striber minimalt, fordi de er bange for, at de ikke kan være i stand til at kombinere de striber med andre mønstre. Dette er ikke sandt, dog. Hvis du ønsker at kunne bruge dem med så mange forskellige mønstre, kan du blot vælge den lille striber. Men du kan også gøre en enorm stænk af zebra striber oplag, og det ville sikkert være en stor vokal punkt i rummet. For eksempel kan du bruge en zebra sengetøj samt tæpper til at sikre, at de gør en iøjnefaldende vokal punkt.

The Wild Zebra Room Decor

Hvis du ikke er den slags person, der er let at tæmme, så hvorfor ikke skildre det med valg af zebra striber? Indret dit værelse med striber af zebraer og se dine personligheder som du ser omkring dig. Brug zebra udskriver i bedspreads eller dyner, på gardiner eller og sengeforhæng, lampeskærme osv Du kan også tilføje den lille hånd af dekorationer til væggen ved hjælp af væg decals eller væg klistermærker eller du kan vælge tapet at dække hele væggen, men det er klogere at bruge kun én væg som alle de vægge dækket i striber ville være for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar