Ufærdige Basement Idéer Tips


En slags grimme leder kælder, der også er koldt og beskidt kunne faktisk blive forvandlet til et hyggeligt sted at have rolige atmosfære inde ved at behandle de ufærdige kælder ideer. Når indarbejde de forskellige ideer der er faktisk flere tips til at følge, så det endelige resultat af din kælder makeover vil være perfekt.

Omfattende Ufærdige Basement Idéer grundlæggende problem

Der er et grundlæggende problem, når det kommer til kælderen makeover som er fugten problem. Dette er den vigtigste årsag til, at kælderen er ofte koldt inde. Dette er den meget modsatte faktor, hvis du kommer til at skabe en hyggelig kælder. Fugten inde i kælderen, vil skabe en sådan våd og fugtig tilstand af hele kælderen. Hvis du planlægger at vende din kælder til et hyggeligt sted, så skal du løse dette problem først. Du kan blot få dig et stykke affugter. Hvis fugten problemet er værre overveje at have imprægnering procedure, der skal gøres i din kælder.

Flere tips om Basement Finishing Idéer

Når du har behandlet fugten problemet perfekt så kunne du indarbejde flere tips om efterbehandling din kælder. Placering af et dejligt område tæppe i midten af ​​din kælder er en perfekt ting at gøre i første omgang. Område tæppe er billigt i forhold til dens omkostninger i forhold til andre måder forskønne areal på din kælder. Næste ting at beskæftige sig med, er belysningen efter gulv er blevet gennemført. Med hensyn til belysning til kælderen undgå pærerne nøgen på loftet. Denne særlige pære er ikke attraktivt overhovedet. Overvej at have snor lys, bordlamper, gulvlamper, eller blot kombinere dem i en perfekt harmoni. Sidste ting at gøre, er at dække op nogen grimme ting, der forbliver som vandvarmer eller rør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar