De underholdende Fun Carnival Booth Idéer


Disse underholdende karneval kabine ideer vil hjælpe dig med at give forskellige og unikke kabiner. Dette er, hvis du er op til den udfordring, at deltage i et karneval, og ikke kun at blive de gæster, der kommer til at spille. Bliver den ene bag kabine er ikke den samme som den spiller alt. Der er masser af ting at være forberedt, og der er temaerne for de kabiner, der skal gennemtænkt grundigt. Du kan spille sikkert og vælge de klassiske spil, eller du kan gå fed og prøve noget anderledes. Selvfølgelig de klassiske spil er sjove, men tilføje en lille twist med de nye ideer til de kabiner til at gøre denne karneval bedre end de andre.

Den klassiske Carnival Booth Idéer

Lad os starte med de klassiske spil. Blandt de mest foretrukne klassiske spil kastede ringen, pop ballonen eller skyde ænder. Disse tre spil er på, skal have listen til enhver karneval. For de klassiske kabine ideer, kan du også oprette twist ved at give de interessante gaver til vinderne. Gøre dem ønsker at prøve igen og igen, indtil de vinder. Du er nødt til at give med sværhedsgraden, der er medium, så det stadig er hårdt nok for nogle mennesker, men det er faktisk opnåeligt. Denne måde, ville folk ikke føle, at de er blevet snydt på at gøre en umulig spil for at vinde.

The Modern Fun Carnival Booth Idéer

Du ønsker måske at prøve at give den airhockey bord. Dette er en familie spil, der ville være perfekt til karneval. Du behøver ikke at købe bordet, som du bare kan leje det. En anden god idé ville være kunsten standen. Standen byder kunsten af ​​de lokale børn, og derefter har hele gæst, der kommer til kabine stemmer, hvilken en han kan lide, ved udgangen af ​​den dag, du vil have en kunst med de mest ligesom s og denne kunst vil blive givet et bånd award eller passende præmie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar