Tips til at vælge Small Walk in closet Idéer


Lille walk in closet ideer er faktisk ret svært at blive valgt, fordi når du ikke kan vælge og anvende de rigtige ideer, så vil du ødelægge det overordnede udseende af skabet, og værre er sandsynligvis vil du gøre de små skabe ser mindre og smallere. Til det er der nogle tips, som du kan følge, skal du først vælge den hardware eller skabe til din skabe, der er højere og højere, og det var ment til at hjælpe dig med at spare rum mere i gulvet. Når du gemmer rum mere på gulvet, så er du give flere rum for dig at flytte, og også til at flytte tingene inde i skabet let, selv dimensionen er lille.

Lille Walk in closet ideer, der er funktionelle med Great Opbevaring

For det andet, lille walk in closet har brug for de gode lagre, som vil passe og kan rumme alle de ting ordentligt. Til det, du har brug for funktionel opbevaring som vil lade dig beholde og gemme tingene pænt, er der nogle muligheder for det, fra dobbelt stænger, derefter bruge opbevaring bag closet døre, eller formentlig den rum over skabet. Alligevel, er du nødt til at gemme ting afhænger af størrelse og funktion af lageret. Sørg for at du vil sætte dagligdags brugte ting på bunden og de sjældne brugte ting på de højere dele, brug kurve og spande for mere detaljeret lagring system.

Lille skab Idéer At se mere Rummelig

For det tredje, er du nødt til at anvende ideer til din lille walk in closet, som du kan dekorere med nogle Decors, der hjælper dig til at udvide rum. For eksempel kan du prøve store spejle og hardware døre, eller lange slanke spejle, som du placerer eller installere i væggene, vil disse ting skaber større indtryk for den lille walk in closet. Det er bedre, hvis du installerer belysning omkring spejlene, så lysene bliver lysere og der vil gøre skabene ser mere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar