Valance ideer, der matcher din glasskydedøre


Når du har brug Valance ideer, der kan matche din glasskydedøre, der er nogle ting, som du skal overveje tingene. Først til glasskydedøre, faktisk sengeforhæng er store og præcise muligheder for at fordi de er placeret mod toppen af ​​dørkarmen i dit interiør, og dem vil ikke komme i vejen for åbningen og gå gennem døren. Det betyder, at eventuelle ideer til dine sengeforhæng kan være så forskellige og ubegrænset som giver dig et væld af muligheder for at dekorere dine glasskydedøre med eventuelle design, stilarter og farver sengeforhæng.

Valance Idéer med korrekt installation Højde

For det andet, når du har brug for ideer til dine sengeforhæng, glasskydedøre kræver, at du installere sengeforhæng høj nok. Det betyder, at du kan minimere virkningerne ved at bruge de lige stil sengeforhæng som ikke har nogen kurver, og du kan undgå at bruge lagdelte skærmkanter, som kan have risiko for faldende mere fordi dens vægt, der er dobbelt end anden enkelt omhæng. Stadig, når du kan installere sengeforhæng høje nok, sandsynligvis mere end 1,8 m og ikke mindre end, at så at der vil være nogen, der vil blive afgræsses af sengeforhæng, når folk går nedenunder sengeforhæng.

Valance Ideer til glasskydedøre, der er fantastisk

Tredje, glasskydedøre er bedre sengeforhæng, der er formet med unikke former. Prøv at installere unikke formede sengeforhæng som vil øge skydedøre og selvfølgelig det hele atmosfære i interiøret. For eksempel kan du prøve at installere zigzag formede sengeforhæng med striber motiver, tilføje accenter eller formentlig den halve runde formede kapper med firkantet motiv, firkantede kapper med små prik motiver og andre ideer, som vil gøre dine vinduer er bemærket mere. Disse sengeforhæng skiller sig ud mere, og med de levende og flotte farver, vil det overordnede udseende være perfekt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar