Store DIY Greenhouse ideer



Hej alle, i dag vil jeg forsøge at skrive om DIY Greenhouse. Under et drivhus er noget, som mange mennesker ønsker. Under et drivhus vil gøre dig har friske grøntsager hver dag om vinteren. Drivhus er også meget godt, hvis der anvendes til at dyrke planter inden overførsel til gården. Dette tilfælde vil gøre det meget nemmere at vedligeholdelse. Greenhouse har også funktioner til at vokse mange forskellige planter på ét sted. Dette skyldes den mere stabile og arrangeret temperatur derinde.

Et drivhus er faktisk meget let at gøre ved dig selv. Men mange mennesker er forvirrede med drivhus modeller, der skal oprettes. Til det vil jeg give dig nogle ideer til drivhus, som du vil være i stand til at skabe selv.

13 store DIY GreenHouse Ideer til Plan.

Disse fire drivhuse er design, som jeg kunne lide. Designet som et hus med pæn håndværk. Greenhouse da som dette er egnet, hvis du har en stor plads i dit land. De to drivhuse nedenfor er standard design, hvis du ikke har et rum, der er for bred. Det kunne gøre fra træ eller PVC. Der er også nogle mini drivhuse kan foretages af din egen, hvis du kun har et par pladser til rådighed. Hvis du ikke har nogen mere plads uden for hjemmet, kan du gøre indendørs drivhus. Så er der lean drivhus design også. At 13 DIY drivhus idéer, som jeg med held indsamlet. Glad for at lave din egen drivhus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar