Fyre op for Grill for Backyard BBQ Idéer


Er du på udkig efter nogle baggård BBQ ideer, som du drømmer om at have nogle venner over i baghaven, mens lugten af ​​brændende trækul briketter hele dig? Det ville helt sikkert være en pæn måde at tilbringe en eftermiddag i løbet af sommeren i baghaven. Men det kan være forvirrende at forsøge at genskabe en baggård BBQ partier, der ville sjovere end de andre, du har deltaget indtil nu. De fleste af de baggård BBQ parter ville have den samme tema hele igen.

Dekoration og Invitation af Backyard BBQ Idéer

Du bør forsøge at skabe en sjov invitation til alle inviteret. Det kan være formen af ​​BBQ forklæde eller grillen. Gør det sjovt, så gæsterne vil foregribe dag for de vil have en antydning af, at din fest ville så meget sjovere end de andre. Derefter kan du også forberede en personlig BBQ banner til at byde gæsterne ved indgangen. Nogle lanterner til at hænge på fiskesnører og bundet fra det ene træ til et andet ville også gøre en stor dekoration. Hvis du vælger en hawaiiansk tema, så kan du også bruge blomster dekorationer samt tiki statuer.

Baggård BBQ Aktiviteter for gæsterne

Selvfølgelig vil du har brug for sjove aktiviteter, der vil gøre dine gæster sved og griner hele tiden. Du ville ikke lade dem hænge og blot tale med hinanden, indtil maden er klar, spise og forlade, ville du? De sjove aktiviteter kan være Bind en Yellow Ribbon. Denne aktivitet er ikke kun sjovt, men det vil også hjælpe dig med at introducere gæsterne blandt hinanden. Opret et hold og bede hver af holdet at finde så mange gule bånd nedskæringer, som du har spredt blandt baghaven tidligere. Holdet med den længste gule bånd vil vinde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar