Jute Shower Curtain på badeværelse



Jute badeforhæng kan anses for at blive valgt, hvis du ønsker at opdrage nogen traditionel varme atmosfære, men stadig ser ikke gammeldags ind i dit eget badeværelse. Faktisk er dette Jute materiale nogle gange kunne forstyrre dit brusebad tid, hvis den bruges som badeforhæng. Når du bruger badeforhæng fremstillet af Jute materiale, du ikke kan nyde din tid, mens du tager et bad som sædvanligt, fordi Jute have evne til at absorbere vand så let som ingenting. Ved denne evne, selvfølgelig, shower curtain, som du lægger på badeværelset får våde nemt. En anden ulempe er du nødt til at ændre badeforhæng lavet af Jute så ofte som du har til. Hvis du ikke gør det, kan du miste sin unikke stof, fordi det kan få dækket med mug her og der.

Stop bekymrende og Sæt Burlap Badeforhæng på

Men hvis du er helt sikker på, at du ønsker at sætte nogen badeforhæng lavet af Jute på, stadig kan du snyde ulemperne ved dække det op med nogen vandtæt materiale. Som du ved, plast er en af ​​vandtæt materiale, så du kan vælge en hvilken som helst plastik på dit hus op. Faktisk ville det være en rigtig god idé endnu mere, hvis du kan finde nogen gennemsigtig plast til at dække, så du ikke kan miste den vigtigste og reelle traditionelle udseende af Jute selv. Derudover behøver du ikke at ændre bruseforhænget så ofte du kan længere. Det sidste argument, jeg fortalte forårsaget af Jute materiale vil ikke blive våd let, fordi det vandtætte allerede har dækket det pænt.

En anden tip, der skal overvejes ved siden det anvendte materiale, er du også nødt til at vælge farven på Jute selv, smart. Måske du kommer til at spørge mig: hvorfor er det så? Det eneste svar er du nødt til at overveje, hvor det bedste sted at sætte på shower curtain, og derefter passe til det med farven på dit badeværelse væg. Derefter alle gjort pænt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar